BG ENBG
 
 
 
Начало / Приложения / Калибриране / Характеристики и Ползи от Оборудването на MMD  

Характеристики и Ползи от Оборудването на MMD

MMD е утвърден конструктор и производител на оборудване за обработка на материали, което се използва при много видове повърхности и подземни минни операции по цял свят. Като резултат от дългогодишния си опит, оборудването на MMD предлага допълнителни ползи и характеристики, които далеч превъзхождат тези на конкурентите.

КОМПАКТНИ РАЗМЕРИ

 

     

 

Когато сравняваме типичните за гамата Трошачки на MMD размери, става ясно, че вертикалните размери не нарастват значително с цел постигане на по-голяма производителност. В действителност, е нетипично височината да стане прекомерно голяма, независимост от изискванията за тонаж. Тъй като вертикалните размери са много критични в минната промишленост и турело строенето, компактността на Трошачките на MMD са огромно предимство.

Двете основни характеристики, които осигуряват голям капацитет на трошене при такива компактни размери, са уникалното трошачното действие и ефекта на въртящото сито. Ефектът на въртящото сито елиминира нуждата от сита за предварителна класификация.Това се постига чрез специфичния ъгъл на работа на назъбения вал, разбъркващ по-големите парчета материал около машината, както и чрез дизайна на големите зъбци, които създават място за преминаване на по-ситния материал директно през тях. Уникалното трошачно действие се осъществява чрез съвместната работа на зъбците в три отделни действия на трошене, познати като основно, вторично и допълнително трошене.

Предимствата от компактните размери стават по-ясни, когато размерите на различните трошачки с производителност 1000 тона/час са сравнени в изображението по-долу. Всички машини са показани с еднакви мерки.

 

ОБЩА СПЕЦИФИКАЦИЯ
Материал: Среден/Твърд Варовик   Размер на пускателния отвор: 750 mm
Размер на продукта: 250 mm   Капацитет: 1000 тона/час

 

Comparison of Crushers

 

АПАРАТУРА ЗА ОТХВЪРЛЯНЕ


Трошачките на MMD предлагат уникално Съоръжение за Отхвърляне, което има за цел да премахва парчета материал, които са прекалено големи за трошене, за да не нарушават работния процес. В границите на Трошачната Станция това действие е хидравлично контролирано и дава възможност на оператора да отвори врата и да позволи на огромните парчета да бъдат отхвърлени.

ПРЕЦИЗНО ТРОШЕНЕ БЕЗ ПРЕКОМЕРНА ПРАХ

 

Подходът за трошене на MMD,използващ силите на опън, а не на натиск, не само прави възможно машините да работят икономично на ниска скорост, но също осъществяват прецизно трошене без прекомерна или прах.


Друга отличителна черта на Трошачките на MMD е тяхната способност да се справят с много влажни, лепкави и твърди материали, както по отделно, така и с една машина. Промените, които се изискват за обработка на лепкави материали, могат да бъдат направени в процеса на създаване на трошачката или да се добавят към съществуващата вече машина, ако се налага промяна на обработвания материал.