BG ENBG
 
 
 
Начало / Приложения / Калибриране / Захранващи транспортни ленти за работа в тежки услови  

Захранващи транспортни ленти за работа в тежки услови

      Apron Plate feeder           Apron plate feeder

За да може да се поддържа капацитета и здравината на двуваловите ММD трошачки за минерали, зареждащите транспортни ленти ММD са конструирани по такъв начин ,че да могат да устоят на ударите и голямото натоварване, което създава натрошения скален материал изсипващ се директно върху тях. ММD зареждащите транспортни ленти обикновено се поставят под точката за товарене, където тяхното съчетание от надеждност и здравина осигурява многогодишно функциониране без проблеми.

ММD зареждащите транспортни ленти се предлагат в конфигурации от D4, D7, D9 и D11 съответно с 1.5, 2, 3 или 4 метра ширина.

ММD зареждащите транспортни ленти са конструирани от специално валцувани стоманени листове, захванати с болтове към краищата на изключително здрава CaterpillarTM верига. Заедно с поддържащите от CaterpillarTM ролки, прикрепени към изцяло заварена стоманена рама, те изграждат една много здрава конструкция, придаваща максимална сила по цялото захранващо устройство, както и оптимално разпределение на натоварването, с цел оптимизиране на количеството на стомана използвано при изграждане на шасито.

 

Кликнете върху изображенията по-долу, за да прочетете повече за различните конфигурации на ММD зареждащите транспортни ленти:

 

 

D4 зареждащи транспортни ленти

     

D7 зареждащи транспортни ленти

 

     

 D9 зареждащи транспортни ленти

     

D11 зареждащи транспортни ленти

 

 

D4 зареждащи транспортни ленти

D4 Apron plate feeder

MMD D4 зареждащите транспортни ленти са най-малките от серията. С компактните си размери и малкото си тегло, те пасват идеално на тесните условия при подземно приложение и също така предоставят ефикасно и ефективно решение при работа на открито върху терена, както и допълнителна мобилност при използването им.

 

D7 зареждащи транспортни ленти

D7 Apron Plate feeder

D7 Apron Plate feeder

 

 

 

 

 

 

MMD D7 зареждащите транспортни ленти са най-популярните, които се произвеждат от MMD, основно поради високия си капацитет и сила. Най-вече се използват при повърхностна работа, подходящи са в случаите, в които размера на входния материал е голям или където се изисква по-голяма скорост на подаване, надвишаваща капацитета на транспортните ленти D4.

 

D9 зареждащи транспортни ленти

D9 Apron Plate feeder

Основно използвани при повърхностни приложения с големи обеми, MMD D9 транспортни ленти са конструирани по такъв начин, че да поемат изключително големи натоварвания.Това позволява голямо количество от минния материал да бъде изсипвано направо върху транспортната лента, докато машината все още работи. Макар че това е едно от най-големите и най-тежките зареждащи устройства, които ние произвеждаме, D9 се използват при подвижни приложения с голям капацитет, където достиганият капацитет на транспортиран натрошен материал е от над 10,000T/ч.

 

D11 зареждащи транспортни ленти

 

D11 Apron plate feeder

 

MMD D11 зареждащите транспортни ленти допълват серията от зареждащи устройства MMD. Те са най-големия клас транспортни ленти които MMD са разработили за обработване на обеми и размери материали, които са подходящи за най-екстремните минни операции.

MMD and Arcon company logos